Als onderneming wil je opvallen en daar hoort natuurlijk een unieke website bij. Om die rede ontwerpt JIMKI je website op maat. Samen bepalen we de structuur en het grafisch ontwerp. Pas als je tevreden bent met het ontwerp wordt het vertaald naar uw eigen website in WordPress.

Het design wordt vervolgens, via JIMKI, door Believe IT gebouwd in WordPress. Met dit gebruiksvriendelijke CMS systeem kun je zelf uw website up-to-date houden. Als je hier geen tijd of zin in hebt, kan het complete onderhoud van je site worden verzorgd. Dus het technische onderhoud plus het bijhouden van de inhoud. Dit is vooral aantrekkelijk als je niet veel veranderingen aan uw site verwacht.

Werkwijze

Er is voor elk gewenst budget een volledig op maat gemaakt ontwerp. Voordat JIMKI tot een ontwerp over gaat nemen we gezamelijk de mogelijkheden door. Op basis van het gesprek wordt een ontwerp gemaakt. Vervolgens wordt het uitgewerkt tot een realiseerbaar plan waarbij jou boodschap op professionele en doordachte wijze wordt opgemaakt. Je zakelijke promotiemateriaal kan je ook via JIMKI laten drukken en aan huis laten bezorgen. Hierdoor heb je alles onder één dak, wel zo makkelijk.

Neem vrijblijvend contact of kom langs voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.