26-11-2019
JIMKI HAALT GEERT GROOTE MET GRAFISCH ROZE VROUWELIJKE KUNST NAAR EEN NIEUW TIJDPERK

Streetartistwerk is te zien in de catacomben van Museum Geert Groote in Deventer. Op grote panelen is op grafische wijze en in roze boventonen het feminisme uitgebeeld door graffitispuiter Jim Kievit. Het lijkt in alles tegenstrijdig. De werken van Jimki betekenen een omslag voor het museum van de moderne devotie. De kleurrijke panelen breken met het stoffig bruine imago. 

Voor meer info kijk op: https://www.ad.nl/deventer/jimki-haalt-geert-groote-met-grafisch-roze-vrouwelijke-kunst-naar-een-nieuw-tijdperk~a285ea7d/

01-11-2017
G.A. EAGLES GRAFFITI PROJECT i.s.m. RASTER GROEP, CAMBIO & G.A. EAGLES

Jongeren uit de wijk Voorstad en andere wijken van Deventer creëren in acht weken tijd een graffiti kunstwerk op de betonnen muur aan de B-Side van de Adelaarshorst. Dit project loopt van 1 november tot 20 december op de woensdagavonden van 19:00 tot 21:00. Onder begeleiding van kunstenaar Jim Kievit wordt er een ontwerp gemaakt en uitgevoerd en worden er verschillende (leer)thema’s rondom graffiti besproken. Het eindresultaat wordt gepresenteerd voor aanvang van de wedstrijd GAE – RKC en daarna tijdens de Serious Request actie op 22 december. Dit project is een samenwerking tussen Cambio, Go Ahead Eagles en Raster jongerenwerk. 

Voor meer info kijk op: www.rastergroep.nl

 

30-09-2017
JIMKI - SOLO EXPO

In de D' Event Fabrique, een te gekke spot in de binnenstad wordt oud en nieuw werk geëxposeerd. Daarnaast kan je ook een dansje doen bij de boys van Gwandoya en Kwentan van Herman. Zij leggen die lekkere plaatjes voor de sfeer. 
Dus.. Wees koel of wordt vierkantje.
Kom gezellig langs en neem iedereen mee die je aardig vindt. Ja toch niet tan ❤

ENTREE GRATISSSS.. 

Meer info: https://www.facebook.com/events/167650430447164/