Ik maak verschillende soorten muurschilderingen. Schilderingen voor onder andere kinderkamers, op scholen, créches en instellingen. Daarbij maak ik gebruik van verschillende materialen. Er is de mogelijkheid voor een stoere graffiti waarbij ik gebruik maak van voornamelijk spuitbussen of juist een gedetaileerde schilderingen waarbij ik voornamelijk gebruik maakt van verf met penselen en kwast.

Bekijk hieronder een klein overzicht van zijn werk en bij portfolio het volledige overzicht.

Muurschildering: funky man.
Opdrachtgever: particulier

Muurschildering: Unicef logo 
Opdrachtgever: Unicef NL & 4DMC Ijsselstein

Muurschildering: skyline Istanbul
Opdrachtgever: particulier

 

Reclameschilderingen & huisstijl doervoeren

Reclameschilderingen, waarbij logo('s), naam en huisstijl van uw bedrijf in verwerkt zijn behoort ook tot de mogelijkheden. Reclameschilderingen zijn natuurlijk de ideale 'custom made' oplossing en opvallende toevoeging uw bedrijfsinterieur. Het doorvoeren van een huisstijl in het bedrijf zelf, bijvoorbeeld in de vorm van een muurschildering, een schilderij met het logo, een themakunstwerk of een decoratie, kan de beleving van deze huisstijl vergroten.  Een schildering is een schitterend reclame middel en tegelijkertijd ook een verfraaiing van onder andere het straatbeeld.

Muurschildering te Deventer.
Opdrachtgever: Duvel Moortgat

Muurschildering te Deventer.
Opdrachtgever: Saxion Hogeschool

Muurschildering van het Unicef logo.
Opdrachtgever: 4DMC / Unicef Academie IJsselstein

 

Graffiti schildering

Een graffiti muurschilderingen op onder andere slaapkamers en kinderkamers is tegenwoordig een veel voorkomende wens. Vele kamers heb ik inmiddels gespoten en daar komt wellicht jou unieke graffiti muurschildering bij. Als graffitispuiter is het mijn taak van elke graffiti muurschildering weer een origineel ontwerp te maken. Daardoor weet je zeker dat je altijd een 'one of a kind' graffiti muurschildering krijgt, helemaal naar je smaak van bijvoorbeeld jou stripheld, je eigen naam in stoere graffiti letters of het logo van je favoriete voetbalclub.

 

Werkwijze

Ik stuur een (digitale) schets van de muurschildering en een offerte wat het zal kosten. Hier kun je feedback op geven.
Eventueel pas ik de schets nog iets aan, aan de hand van jullie feedback.
Als je via de mail akkoord geeft op de digitale-schets en de offerte, ga ik aan de slag met jouw muurschildering.

Bewaren

Bewaren