Decoratie

Bekijk

Decoratie

Naast het maken van schilderijen, muurschilderingen en het verzorgen van livepainting op diverse festivals maak ik ook allerlei decoraties voor verschillende doeleinden. Het voordeel van een decor is dat u in korte tijd een eigen sfeer neerzet. Dit kan van toepassing zijn in uw stand op een beurs, maar ook bij presentaties op locatie of in eigen huis. Mijn decoraties en/of decors zijn nu vooral gericht op promotie van feesten en evenementen. Op meerdere festivals en evenementen heb ik een 'one of a kind' decorstuk gemaakt en daarmee gezorgd een echte blikvanger!

Bekijk hieronder een kleine selectie van mijn werk en bij portfolio het volledige overzicht.

Creatie Comedy DOKters signing voor boven podium Decoratie voor ingang Rariteienkabinet Streetart kalf t.b.v. samenvoegen gemeentes tot 1 nieuwe jonge gemeente Lochem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meubels opknappen

Ik blaas oude meubels een nieuw leven in doormiddel van een unieke decoratie. Met jouw wensen en mijn expertise tover ik je oude meubels, of leuke afdankertjes die je ergens goedkoop op de kop kunt tikken, om in ware pronkstukjes waardoor ze weer jaren mee kunnen. Gooi het niet we maar blaas ze, met mijn decoraties nieuw leven in.

Nieuwesgierig naar zijn decoraties en decors? Kijk bij portfolio voor een volledig overzicht van al mijn werk.