Workshops


Wil je een uniek kinderfeestje of écht eens iets anders met een bedrijfsfeest? Bij JIMKI ben je aan het juiste adres! Je gaat aan de slag met spuitbussen (acryl en/of waterbasis), stencils, sjablonen, markers en verf.
In de studio van de Gasfabriek aan de Zutphenseweg 6 te Deventer kunnen er groepen tot maximaal 30 personen worden ontvangen voor een workshop naar keuze. Onder begeleiding ben jij de kunstenaar en maken we er een uniek en creatief feest van.

Om een beeld te krijgen hoe een workshop in zijn werk gaat vind je hieronder een aantal filmpjes van workshops die JIMKI in de afgelopen tijden heeft gegeven.

Geurloze spuitbussen

Sinds augustus 2015 is JIMKI met de workshops en de lessen als docent beeldende kunst vrijwel volledig overgestapt op geurloze spuitbussen. In de meeste gevallen zijn deze workshops en lessen binnen. Geurloze spuitbussen zijn spuitbussen op acryl en waterbasis. De grote voordelen hiervan zijn: dat watergedragen verf bij langdurig en regelmatig gebruik ook beter is voor de gezondheid, de spuitbussen vrijwel geurloos zijn, het geen oplosmiddelen bevat en er bij het gebruik maken van de spuitbus nagenoeg geen stoffen vrijkomen komen die de atmosfeer schaden. Door deze maatregel tracht ik vanuit mijn bedrijf bij te dragen aan een schoner milieu en een veilige werkomgeving voor de deelnemers en mijzelf.Bekijk hier onze workshops