Graffiti

De graffiti workshop wordt verzorgd op allerlei locaties in Nederland. Ben je op zoek naar een creatieve invulling van je kinderfeestje, vriendenfeest, bedrijfsfeest of een CKV activiteit?  We gaan aan de slag met spuitbussen en daarbij ben jij de kunstenaar! Je maakt zelf of samen een graffitikunstwerk, die je na de workshop mee mag nemen!
 
Werkwijze:
 
1. Om het ijs te breken begint de workshop met een leuk vragenrondje over wat graffiti nou daadwerkelijk is en wat erbij komt kijken.
2. Tijdens de workshop, gaan de deelnemers met een zelfgemaakte schets, op een leuke en interactieve manier, aan de slag met het maken van een kunstwerk.
3. We nemen op een interactieve manier de basistechnieken door en geef leuke tips en trucs waarmee alle deelnemers tot een mooi eindresultaat komen!

4. Wanneer de technieken voor iedereen duidelijk zijn gaan we aan de slag met het maken van een schets op papier. Ik bied hierbij ondersteuning door aan te geven hoe  het gehele vlak optimaal benut kan worden en hoe de boodschap zo duidelijk mogelijk overgebracht kan worden.

5. Wanneer het gewenste ontwerp op papier staat, de beschermende kleding aangetrokken is en de gewenste kleuren uitgezocht zijn, gaat het echte werk beginnen!
6. Afhankelijk van de vorm en het doel van de workshop gaan de deelnemers individueel of in groepsverband aan de slag met het uitwerken van het ontwerp met graffiti spuitbussen. Terwijl de deelnemers druk bezig zijn met het spuiten zal ik rond lopen en de nodige ondersteuning bieden.

7. Wanneer de deelnemers klaar zijn en hun eigen boodschap op een kunstzinnige en creatieve manier hebben verwerk komen we tot een echt graffiti statement!


De workshop duurt ongeveer 2 uur.